Lekker aan het werk in mijn atelier 

Ik ben Marie-Louise Hooymans. Ik ben grafisch ontwerper, illustrator en juf op een basisschool. Daarnaast breng ik heel wat uurtjes in mijn atelier door, waar ik linosnedes, tekeningen en olieverfschilderijen maak.

Ik heb de kunstacademies van Arnhem en Den Bosch doorlopen, en ben al vele jaren in de weer met grafisch ontwerpen in alle vormen. Ik heb boekomslagen gemaakt, logo’s, folders, flyers, posters en visitekaartjes.

Mijn tekeningen zijn vrolijk en vaak lieflijk. Heel mooi op een klein stukje muur! Ze lenen zich voor allerlei doeleinden. Als er bij een grafisch ontwerp een illustratie nodig is, maak ik die! Ik heb intussen ook wat boekjes geïllustreerd, voorbeelden daarvan vind je op de pagina tekeningen.

Ik heb ook veel plezier in het maken van ansichtkaarten, die je ook weer als posters kunt bestellen.

Mocht je interesse hebben in een illustratie, een linosnede, een schilderij of een grafisch ontwerp, voor welk doeleinde dan ook, neem dan gerust contact op!

Heb je zin om zelf eens te proeven aan de techniek van het linoleumsnijden? Vraag naar de workshops! Ook voor een (klein) familie, vrienden-of bedrijfsuitje zijn er mogelijkheden.